Cum sa coci paine din bere, rosii uscate de soare si masline

Incercati aceasta combinatie speciala de gusturi cu cascaval ca aperitiv. Iata reteta pentru o paine.

 Ingrediente
Jumatate de ceasca de rosii uscate de soare in ulei
3 ½ cesti de faina
Jumatate de lingurita de sare
Jumatate de lingurita de bicarbonat de sodiu
1 lingurita de praf de copt
1 ou mare
350 ml de bere blonda
O treime de ceasca de masline verzi umplute cu cuisoare

 

 Pasi  

  1. Incalziti dinainte cuptorul la 175 Co.
  2. Ungeti si dati cu faina o tava standard pentru paine.
  3. Stoarceti rosiile, pastrand doar 1 lingurita din uleiul lor si apoi taiati-le.
  4. Puneti impreuna intr-un bol mare faina, sarea, bicarbonat de sodiu si praful de copt.
  5. Bateti oul incet intr-un bol separat.
  6. Adaugati oul si berea la amestecul de faina, amestecandu-le pana se omogenizeaza. Puneti rosiile, uleiul de la rosii si maslinele.
  7. Turnati totul in tava si puneti la copt pentru 40 de minute sau pana ce o scobitoare infipta in paine iese curata.
  8. Puneti painea pe un tocator si asteptati sa se raceasca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *