Like Facebook

Cum sa faci schimbari pozitive intr-o situatie negativa a slujbei

Este usor sa ajungi intr-o situatie grea a carierei, dar nu disperati. Cu putina munca, puteti ajunge intr-un loc mai bun – si cariera dv. la fel.

 Uitati-va la partea buna a lucrurilor

 Pasi 

 1. Spuneti-va ca nici o situatie nu este permanenta , atunci cand sunteti intr-o situatie proasta, si ca totul in viata este temporar.
 2. Cautati lectii pe care sa puteti sa le invatati din situatia actuala, astfel incat sa puteti sa faceti urmatoarea cariera sa fie mai placuta.
 3. Invatati cat de mult puteti din circumstantele actuale, chiar daca ce invatati este sa nu mai faceti asa vreodata.
 4. Relatii, relatii, relatii. Persoana care va poate oferi o alternativa mai buna se poate afla fix in fata dv.!

Sfaturi

 • Intrebati-va ce trebuie sa schimbati – totul sau doar unele lucruri minore – pentru a face situatia actuala sa lucreze in favoarea dv.

 Atentie 

 • Daca nu sunteti fericit in pozitia actuala, veti incepe sa credeti ca toata lumea o duce mai bine ca dv. Incercati sa nu exagerati partile proaste ale situatiei dv. si partile bune ale situatiei celorlalti!

 Faceti o miscare 

 Pasi 

 1. Planuiti sa va mutati inainte de a trebui daca devine clar ca situatia actuala nu este stabila. O abordare treptata poate fi mai putin intimidanta sau inspaimantatoare.
 2. Folositi ce ati invatat pentru a ajunge unde doriti.
 3. Luati in considerare lucrul cu un alt grup din cadrul companiei dv., sau cu o alta companie din cadrul industriei. Uneori aceste schimbari minore sunt de ajuns.
 4. Asigurati-va ca primiti pregatirea necesara si stabiliti-va teluri noi daca decideti ca aveti nevoie de o schimbare completa de peisaj.

 Atentie 

 • Nu dati interviuri pentru alte slujbe discutand despre cat de mult urati slujba actuala. Spuneti ce doriti, nu de ce vreti sa scapati sau ce vreti sa evitati.
 • Evitati sa asteptati ca increderea de sine sa dispara total inainte de a va gandi sa schimbati situatia actuala.

Articole asemanatoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>